Több tízezren buliztak Sting és Shaggy közös koncertjén egy hete Budapesten a Hősök terén. A két világsztár a koncert után a Jónak lenni jó! stábja kérésére dedikálta az egyik plakátot, amelyet meg is lehet vásárolni az idei adománygyűjtő akcióban.

Az MTVA székházába folyamatosan érkeznek a felajánlások. Meg lehet venni például: Nagy Feró gitárját, valamint a Beatrice védjegyévé vált, dedikált babos kendőt, CD-t, könyvet, vagy Sólyom-Nagy Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes bikafejű jogarát.

Sportolók is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz: a férfi jégkorong-válogatott Bartalis István ütőjét, Görbicz Anita egy aláírt kézilabdát, a női vízilabda-válogatott nevében Gangl Edina a tavalyi bajnoki döntő labdáját, a női kézilabda-válogatott pedig Kovacsics Anikó mezét ajánlotta fel jótékony célra.

A tárgyak megvásárlásából befolyt összeget idén a közmédia a cukorbeteg fiatalok támogatására és táboroztatásának segítésére ajánlja fel. További relikviákat a Médiaklikk oldalán lehet találni, és idén is lesznek olyan különlegességek, amelyekre licitálni lehet.

Folyamatosan hívható az adományvonal is: aki tárcsázza a 13 630-as számot, hívásonként 250 forinttal támogathatja a cukorbeteg gyerekeket és fiatalokat. December 16-án pedig egy egész napos adománygyűjtő műsorfolyammal várja a közmédia a nézőket.

VIDEÓ ITT!